Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia
- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000
fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési
módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták,
ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek
fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és
gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban
dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók,
fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során
szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési
módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták,
ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek
fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és
gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban
dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók,
fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során
szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Adatlap
Ár: | 2.990 Ft |
Könyvkereső: | Nyelvtanulási |
Feladás dátuma: | 2024.05.15 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia " című hirdetést látja. (fent)